Ingressa a presó un home per robar els diners de la caixa enregistradora en un restaurant de la Seu d'Urgell

Ingressa a presó un home per robar els diners de la caixa enregistradora en un restaurant de la Seu d'Urgell. També se l'acusa d'un delicte de lesions per colpejar la treballadora d'un supermercat i de connectar-se il·legalment a la llum.


El robatori va tenir lloc a finals de març, quan l'autor dels fets va desmuntar una de les finestres del restaurant i va sostreure els diners de la caixa. Arran aquest fet es va obrir una investigació que va permetre identificar el lladre, un veí de la població de 21 anys a qui es va poder localitzar i detenir el passat dijous.


Al detingut també se l'acusa d'una agressió, comesa poques hores abans de la seva detenció, a la treballadora d'un supermercat de la població. En aquest cas tres joves van entrar a l'establiment i un d'ells va intentar furtar una botella de licor. En ser sorpresos, el detingut va colpejar la víctima i li va causar lesions a la cara.


A més, també se'l va denunciar per defraudació de fluid elèctric arran la denúncia d'un veí proper a la casa que havia ocupat amb altres persones. En relació amb aquest fet, a l'abril ja se'l va denunciar per amenaces als agents de l'autoritat.A més, es dóna la circumstància que el detingut havia estat denunciat 4 cops per incomplir les mesures de confinament establertes per l'estat d'alarma.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward