Alcarràs, Torres de Segre i Soses ajornen l'obertura de les piscines fins que s'alleugereixin les mesures per prevenir la Covid-19

Alcarràs, Torres de Segre i Soses han decidit ajornar l'obertura de les piscines municipals fins que el marc normatiu permeti garantir l'equilibri entre la salut i el lleure dels usuaris. Tots tres municipis han pres la decisió de manera conjunta, ja que pertanyen a la mateixa Àrea Bàsica de Salut.


Durant la temporada d'estiu de l'any passat, una mitjana de 500 persones feia ús de la piscina municipal d'Alcarràs diàriament, mentre que amb la normativa vigent a causa del coronavirus només la podrien utilitzar 120 per torn. En el cas de Torres de Segre, la capacitat màxima és de 300 persones, però aquest estiu només en podria acollir un màxim de 90 a la vegada. Pel que fa a Soses, la capacitat és de 125 banyistes i ara només en podria acollir 44 per torn.


Per tot plegat, els consistoris han conclòs que, amb la normativa vigent actualment, els usuaris no podrien gaudir de la instal·lació amb d'una manera segura, còmoda i funcional. Tot i això, els ajuntaments no donen la temporada per perduda, ja que esperen obrir les piscines un cop les condicions sanitàries permetin alleugerir les mesures de control.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward