Diversos alcaldes del Baix Segrià demanen a la Generalitat un vehicle adaptat per poder traslladar sospitosos de covid-19

Diversos alcaldes del Baix Segrià han demanat aquest dijous a la Generalitat un vehicle adaptat per poder traslladar sospitosos de covid-19. També han demanat finançament per fer front a les despeses que suposen els equipaments destinats a aïllar persones amb símptomes de coronavirus.


A banda, aquest finançament també seria per fer tests ràpids a aquestes persones i treure’ls l’angoixa. Ho ha dit l’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, després de reunir-se telemàticament amb la resta d’alcaldes del Baix Segrià i representants del Govern: "Ho ha de fer algú especialitzat, no podem agafar una persona de la brigada o un policia municipal i portar una persona que li acaben de fer la prova i ha d'estar confinat a l'espera del resultat. Detalls com aquest. També hem demanat testos per les persones confinades, encara que s'hagi nde quedar els 14 dies i el resultat no sigui definitori per poder marxar però que són petits detalls, serrells, que la consellera ha dit que els entomen".


Ezquerra ha explicat que des de la Generalitat els han felicitat per la seva reacció en detectar casos sospitosos i s’han compromès, segons l’alcalde d’Alcarràs, a gestionar les seves peticions per ajudar-los a fer front a la pandèmia.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward