"La nova normalitat", l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Ja podem dir que hem tornat a la normalitat, nova, però normalitat. Si abans la merda que es veia al carrer (entenent abans com a període de confinament) eren guants i mascaretes, ja podem confirmar que - encara que no es pugui fer al carrer - ja es veuen rastres de menjar, de begudes, de paquets de tabac... Aquesta és la nova normalitat. Seguim sent bruts, però potser ara encara som més conscients que ho fem malament... Però ho fem.


Bé, un cop feta la queixa, deixeu-me que us expliqui què n'opino de la polèmica sobre si derogació o no de la reforma laboral, si hi ha acord amb Bildu o això ja estava pactat abans amb PSOE i PODEM o si finalment no es farà res i guanyarà, com sempre, el capital.


Sincerament, jo, com qualsevol "currela" (que vell que sóc) el que volem és que el país funcioni i assegurar-nos els nostres drets, com a qualsevol país modern i desenvolupat. Les polèmiques polítiques, a poder ser, que se les estalviïn. Veig que la nova normalitat també deixa el mateix tedi que l'anterior. Politiqueig pel politiqueig. Treballin, facin el bé i callin... així, a l'engròs.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward