Gustavo Aranzana creu que l’equip no es mereixia acabar com s’ha acabat

Al llarg de la setmana ja hem parlat del tècnic val·lisoletà de l’ICG Força Lleida al voltant de la seva voluntat de continuar al capdavant del projecte dels de negre la temporada vinent i és que a Gustavo Aranzana, després d’arribar a mitjans de desembre i dirigir 11 partits als de la capital del Segrià, li ha quedat un regust amarg i és que segons el mateix tècnic, el final que ha tingut l’equip no era el merescut i el projecte no s’ha pogut dissenyar al complet: “L’equip anava amb línia ascendent i cada cop estava més segur del que feia. La part que ens quedava de lliga era per gaudir-la i acabar amb un bon sabor de boca i és que els nois s’ho mereixien”.


Un Gustavo Aranzana però, que també ha fet balanç d’aquests mesos a Lleida i dels 11 partits que ha dirigit des de la banqueta del Barris Nord: “Estem fent un balanç una mica estrany. Jo estic molt satisfet del que hem fet i del comportament de totes les parts del club i externes a ell. Afortunadament l’equip manté la categoria per mèrits propis”.


Ara falta veure doncs si el projecte inacabat i la relació interrompuda entre Gustavo Aranzana i l’ICG Força Lleida pot completar-se la temporada 2020/2021, temporada, cal dir-ho, amb més incerteses que confirmacions. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward