Una empresa lleidatana organitza la primera litúrgia laica col·lectiva en streaming per les víctimes de Covid-19

Una empresa lleidatana organitza la primera litúrgia laica col·lectiva en streaming en homenatge a les persones mortes durant la pandèmia de la COVID-19. L'acte comptarà amb la participació d'11 músics lleidatans.


La cerimònia tindrà lloc aquest dissabte a les 5 de la tarda a través del compte d'Instagram de l'empresa Agraïments. La iniciativa ha sorgit arran de les peticions d'ajuntaments i particulars davant la impossibilitat de fer enterraments i acomiadar els difunts a conseqüència de les mesures de l'estat d'alarma. Des d'Agraïments expliquen que és la seva manera de contribuir a "pal·liar el dolor de les persones que han perdut els seus éssers estimats en plena pandèmia". La directora d'Agraïments, Remei Capitán, serà l'encarregada d'oficiar l'acte.


Agraïments és l'única empresa de les Terres de Lleida que ofereix funerals laics i religiosos personalitzats. Des de la companyia afirmen que ja han rebut els primers encàrrecs de litúrgies 'post mortem' de part de famílies que no van poder enterrar els seus morts. També alguns ajuntaments s'han interessat per la possibilitat d'organitzar una cerimònia col·lectiva amb la finalitat d'acompanyar en el dol els veïns que han perdut algú.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward