Cada quilòmetre que fan els autobusos urbans de Lleida costa a la Paeria 5,10 euros

Cada quilòmetre que fan els autobusos urbans de Lleida costa a la Paeria 5,10 euros. Una xifra que "és una barbaritat" segons l'equip de govern, que buscarà maneres d'abaratir aquest cost tot millorant el servei. El regidor de mobilitat de l'Ajuntament de Lleida, Joan Ramon Castro, explica que ara per ara és impossible renegociar aquest preu, ja que hi ha la concessió signada i "hauríem de fer un altre plec i hauríem de canviar les regles del joc", ha dit a Ua1 Lleida Ràdio. Per això, creu que hauran de "tenir moltes idees per donar el millor servei en menys quilòmetres". Una opció, explica Castro, podria ser redistribuir o redissenyar les línies per estalviar alguns quilòmetres que són poc utilitzats. Això, diu, permetria abaratir el servei i oferir-lo en zones on es detecti una demanda més alta.


Autobusos de Lleida reforçarà la capacitat dels seus vehicles durant l’època nadalenca


La companyia que presta el servei de transport públic a la capital del Segrià posarà en funcionament els autobusos articulats en dies assenyalats. El gerent d’Autobusos de Lleida, Carles Soldevilla, explica que, en determinades hores del dia, l’afluència de viatgers cap a les zones comercials del centre de la ciutat és elevada. Per aquest motiu, i aprofitant que són unes dates en que no es presta el servei escolar, posen els autobusos de més capacitat a fer rutes que no fan habitualment.


Pel que fa a l’increment de freqüències en els dies festius i diumenges d’obertura comercial, Soldevilla explica que encara s’ha de decidir, conjuntament amb la Paeria, si és oportú augmentar-les. Afegeix que es farà en funció de la demanda que es detecti. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward