L’alcaldessa en funcions de Tàrrega, Rosa Maria Perelló aposta per un govern amb minoria

La capital de l’Urgell és una de les ciutats on la configuració del consistori i el nom de l’alcalde o alcaldessa encara no està 100% confirmat. En les passades eleccions del 26 de maig, fins a quatre formacions van obtenir representació a l’Ajuntament de Tàrrega. La que més en va obtenir, Junts per Tàrrega amb Rosa Maria Perelló al capdavant, va arribar fins als set escons, mentre que ERC amb cinc, la CUP amb tres i el PSC amb dos, configuraven els 17 regidors que completen el consistori.


En conseqüència d’aquests resultats, la cap de llista de Junts per Tàrrega i alcaldessa en funcions de la capital de l’Urgell, Rosa Maria Perelló, veu “possible” governar amb minoria: "Nosaltres som la força guanyadora, és possible governar amb minoria i és més difícil un govern de pacte perquè les formacions tenen punt de vista diferents".


En aquest sentit, el posicionament que prenguin els socialistes en el Ple d'investidura d'aquest dissabte serà clau per a l'elecció de l'alcalde o alcaldessa de Tàrrega per als pròxims quatre anys.


Per altre banda, des d’ERC-MES defensen que el resultat del 26-M, diuen, “reflecteix un clar suport dels votants a les forces d'esquerres i independentistes de Tàrrega". En aquest sentit, els republicans es postulen per liderar un govern afirmen,“progressista, republicà i independentista, que faci possible un nou estil de govern a Tàrrega". Amb aquesta voluntat, han consensuat un programa de govern amb la CUP per als pròxims quatre anys.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward