ERC aprova per unanimitat l’acord d’investidura de Miquel Pueyo com alcalde de Lleida

L'assemblea local d'Esquerra Republicana a Lleida va aprovar ahir l'acord d'investidura de Miquel Pueyo per tal d'obtenir els suports dels grups de Junts per Catalunya-Lleida i del Comú de Lleida. D'aquesta manera, el candidat republicà serà escollit com a alcalde de Lleida aquest dissabte.


Els republicans consideren que aquest acord recull totes les qüestions prèvies necessàries per obtenir els suports de les dues formacions, fruit de les negociacions dutes a terme els darrers dies.

En un comunicat, Esquerra apunta que les tres formacions coincideixen en la necessitat d'endegar un procés de regeneració democràtica i transformació de la ciutat, inspirat pels valors republicans, la transparència, la sostenibilitat i compromès amb la justícia social.


Els republicans recorden que aquest acord és exclusivament per investir Miquel Pueyo com a alcalde de Lleida el proper dissabte, i que posteriorment es tractaran els acords necessaris per assolir un govern estable.


El document explica que aquesta setmana els republicans compartiran aquest acord amb el Comú de Lleida i Junts per Catalunya-Lleida a fi i efecte de què el signin. De fet, avui hi ha prevista una roda de premsa per presentar l'acord.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward