Qui som

UA1 Ràdio neix al juliol de 2010 amb l’objectiu de consolidar-se com una emissora de referència per als lleidatans. Emissora local de Lleida amb informació i continguts 100% de casa nostra. Volem fer-nos ressò de tot el que passa a les nostres comarques, sigui o no notícia de portada, i cobrint tots els àmbits d’interès, informació local, comarcal, política, de successos, esportiva... I amb aquesta voluntat treballem dia a dia per ampliar l’oferta de programes que ja oferim als nostres oients. Amb mes de 20.000 oients(Infortecnica 2013) en tant sols dos anys de programació continuada ens consolida coma a mitja de referència a Lleida i província i amb la il·lusió de continuar creixent en continguts i en oients.

Programes

Arrela (Dissabte i diumenge a les 10h)

Aprofundim amb rigor tot allò relacionat amb el món agroalimentari de les nostres terres i aportem el nostre gra de sorra per donar valor a aquest sector tan important per tots nosaltres. Analitzem, entrevistem i posem a l’abast, tota aquella informació que considerem important per al sector.

Simfonia metàl·lica (Diumenges i dilluns a les 23h)

Des dels seus inicis com a programa de ràdio el 1999 la seva voluntat ha estat difondre i recolzar totes les manifestacions que tinguin a veure amb l'escena musical del rock dur i el heavy metal en totes les seves vessants i estils ja sigui a nivell local o global. Això sí, sense cap mena de mania ni complex en llengua catalana. Ni per reivindicar res, ni per cap posicionament polític ni altra raó enterrada. Es tracta d'omplir un buit i presentar una oferta inexistent, perquè és la nostra llengua i creiem que a molts seguidors d'aquesta cultura musical els agradarà llegir o escoltar continguts en la seva llengua. En aquest sentit intentem donar cabuda sempre a les bandes de casa nostra independentment de l'idioma en que s'expressin.

Per més informació del programa, entrevistes, podcast, cròniques de concerts o crítiques de discos entre altres podeu visitar la web del programa www.simfoniametallica.com

Temps Afegit (De dimarts a dijous. 19h a 20h)

Programa d'actualitat esportiva de tot l'esport lleidatà.
Repassem el dia a dia de tot el que passa als clubs i entitats esportives de Lleida i comarques i entrevistem i analitzem els seus protagonistes.
Informem puntualment de tots aquells esdeveniments esportius de Lleida.

Programa conduït per Joan Pere Roca, un dels locutors de referència de les terres de Lleida, on se’ns convida a fer un repàs de l'actualitat musical amb alguna relíquia musical de tots els temps. També donem una especial atenció a totes aquelles novetats de la música catalana. Al programa hi ha una pinzellada a l'actualitat informativa i aquelles curiositats que succeeixen al món. Amb Lleida Millor Que Mai, el 10% de tota la recaptació publicitària que s'obtingui de patrocinis, es destinarà a una entitat social que els propis oients decidiran a final de cada temporada.

Un dia més (De dilluns a divendres, 07h a 12h)

El magazine matinal d'UA1 Ràdio dirigit per Jordi Sebastià on tractem a fons tota la informació de Lleida i comarques. Diàriament donem veu a totes les ideologies i opinions a les nostres tertúlies. Prioritzem l'actualitat i entrevistem amb profunditat els protagonistes de les notícies. A més, com a espai d’entreteniment, comptem amb les seccions habituals dedicades als esports, el cinema, les sèries, el turisme, els llibres, la nutrició amb Blanca Salinas, els remeis naturals amb l'Albert Rami, o les noves tecnologies amb Andreu Ibáñez. Això, sense deixar de banda les entitats socials, els veïns de la ciutat de Lleida i els pobles de les nostres terres.

Tot allò que hi ha darrere la música. Històries, curiositats, anècdotes i les composicions d'abans i d'ara. Amb Javier de Castro.

Els informatius d'UA1 són un dels pilars de la nostra programació. A més del programa matinal, amb tota l'actualitat de les comarques de Lleida, els butlletins horaris que ens acosten tot allò que cal saber de la informació de proximitat i la general cada hora. A més, a les 14h l'informatiu migdia fa un repàs a les notícies del dia amb Mònica Borrell i a les 20h l'informatiu vespre amb Miriam Garcia acota i destaca els temes més rellevants amb el punt adient de reflexió.

La millor informació pels que som de Lleida als informatius d'Ua1 Ràdio.

Tertúlia Esportiva (Dilluns, de 20.15h a 21.15h)

Cada dilluns, de la mà d'Antoni Laso, oferim una tertúlia on donem la veu al soci i simpatitzant del Lleida Esportiu i on es valoren els partits i tot el que passa a l'entitat.
Els divendres fem la prèvia dels diferents equips de la ciutat i de la resta de la província i parlem amb els seus protagonistes.