Qui som

UA1 Ràdio neix al juliol de 2010 amb l’objectiu de consolidar-se com una emissora de referència per als lleidatans. Emissora local de Lleida amb informació i continguts 100% de casa nostra. Volem fer-nos ressò de tot el que passa a les nostres comarques, sigui o no notícia de portada, i cobrint tots els àmbits d’interès, informació local, comarcal, política, de successos, esportiva... I amb aquesta voluntat treballem dia a dia per ampliar l’oferta de programes que ja oferim als nostres oients. Amb mes de 20.000 oients(Infortecnica 2013) en tant sols dos anys de programació continuada ens consolida coma a mitja de referència a Lleida i província i amb la il·lusió de continuar creixent en continguts i en oients.

Programes

Arrela (Dissabte i diumenge a les 10h)

Aprofundim amb rigor tot allò relacionat amb el món agroalimentari de les nostres terres i aportem el nostre gra de sorra per donar valor a aquest sector tan important per tots nosaltres. Analitzem, entrevistem i posem a l’abast, tota aquella informació que considerem important per al sector.

Simfonia metàl·lica (Diumenges i dilluns a les 23h)

Des dels seus inicis com a programa de ràdio el 1999 la seva voluntat ha estat difondre i recolzar totes les manifestacions que tinguin a veure amb l'escena musical del rock dur i el heavy metal en totes les seves vessants i estils ja sigui a nivell local o global. Això sí, sense cap mena de mania ni complex en llengua catalana. Ni per reivindicar res, ni per cap posicionament polític ni altra raó enterrada. Es tracta d'omplir un buit i presentar una oferta inexistent, perquè és la nostra llengua i creiem que a molts seguidors d'aquesta cultura musical els agradarà llegir o escoltar continguts en la seva llengua. En aquest sentit intentem donar cabuda sempre a les bandes de casa nostra independentment de l'idioma en que s'expressin.

Per més informació del programa, entrevistes, podcast, cròniques de concerts o crítiques de discos entre altres podeu visitar la web del programa www.simfoniametallica.com

Temps Afegit (De dimarts a dijous. 21h a 22h)

Programa d'actualitat esportiva de tot l'esport lleidatà.
Repassem el dia a dia de tot el que passa als clubs i entitats esportives de Lleida i comarques i entrevistem i analitzem els seus protagonistes.
Informem puntualment de tots aquells esdeveniments esportius de Lleida.

Un dia més (De dilluns a divendres, 06h a 12h)

El magazine matinal d'UA1 Ràdio dirigit per Jordi Sebastià on tractem a fons tota la informació de Lleida i comarques. Diàriament donem veu a totes les ideologies i opinions a les nostres tertúlies. Prioritzem l'actualitat i entrevistem amb profunditat els protagonistes de les notícies. A més, com a espai d’entreteniment, comptem amb les seccions habituals dedicades als esports, el cinema, les sèries, el turisme, els llibres, la nutrició amb Blanca Salinas, o les noves tecnologies amb Andreu Ibáñez. Això, sense deixar de banda les entitats socials, els veïns de la ciutat de Lleida i els pobles de les nostres terres.

Tot allò que hi ha darrere la música. Històries, curiositats, anècdotes i les composicions d'abans i d'ara. Amb Javier de Castro.

Els informatius d'UA1 són un dels pilars de la nostra programació. A més del programa matinal, amb tota l'actualitat de les comarques de Lleida, els butlletins horaris que ens acosten tot allò que cal saber de la informació de proximitat i la general cada hora. A més, a les 14h l'informatiu migdia fa un repàs a les notícies del dia amb Mònica Borrell i a les 20h l'informatiu vespre amb Miriam Garcia acota i destaca els temes més rellevants amb el punt adient de reflexió.

La millor informació pels que som de Lleida als informatius d'Ua1 Ràdio.

Tertúlia Esportiva (Dilluns, de 20.15h a 21.15h)

Cada dilluns, de la mà d'Antoni Laso, oferim una tertúlia on donem la veu al soci i simpatitzant del Lleida Esportiu i on es valoren els partits i tot el que passa a l'entitat.
Els divendres fem la prèvia dels diferents equips de la ciutat i de la resta de la província i parlem amb els seus protagonistes.

Magazín de La Xarxa. cada tarda de 16 a 19h. Ràdio Tàrrega, EMUN FM Ràdio, UA1 Lleida Ràdio, Ràdio Rosselló i Ràdio Ponent