Notícies

Xavier Palau, candidat del PP a Lleida: "Creuen els lleidatans que una persona que està investigada judicialment, com els candidats de PSC i Cs, s'han de presentar a l'alcaldia?"

Ua1 Lleida Ràdio

Segons el candidat popular, "cal revertir 40 anys de més del mateix" a la Paeria i a la Diputació de Lleida

El candidat del PP a l'alcaldia de Lleida, Xavier Palau, critica que hi hagi caps de llista d'altres formacions que estan sent investigats. Ho ha dit en referència als candidats del PSC i Cs, Fèlix Larrosa i Ángeles Ribes, investigats per presumptes irregularitats als comptes de l'Empresa Municipal d'Urbanisme entre els anys 2014 i 2016, quan eren membres del Consell d'Administració.

Palau ho ha dit a l'entrevista electoral d'Ua1 Lleida Ràdio, on ha remarcat que estar investigat no vol dir ser condemnat i que cal respectar la presumpció d'innocència. Tot i això, es pregunta si "creuen els lleidatans que una persona que està investigada judicialment s'ha de presentar com a candidat o candidata a l'alcaldia?", i afegeix que la pregunta "serveix pel PSC i Cs a Lleida". Palau creu que els polítics han de donar exemple, i afegeix que "aquesta denúncia ja fa mesos que dura, i aquesta doble vara de mesurar en funció de què investiguen també la vull posar sobre la taula".

Segons Palau, cal revertir 40 anys de "més del mateix", ja que considera que "els socialistes a la Paeria i els nacionalistes a la Diputació han fet un contrapoder". En aquest sentit, afegeix que s'ha implementat una "Lleida gris, de la decadència", i aposta per "agafar els joves amb empenta per donar un impuls a la ciutat".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.