Notícies

Wala Unipreus s'adehereix a la campanya solidària "I love kets" de #POSTUREIGLLEIDA

Els diners recaptats a la campanya "I love kets" es destinaran a un projecte solidaria de Creu Roja

El grup Wala Unipreus s’ha adherita a la campanya que #PostureigLLeida ha iniciat a la xarxes socials que per promoure en clau d’humor el fet de ser lleidatà i, alhora, amb una finalitat solidària. Es tracta de l’acció “I love Kets”, a través de la qual es recaptaran fons que es destinaran a un projecte de Creu Roja.

En el marc d’aquesta campanya entre els dies 3 al 11 de març se celebrarà a les botigues Unipreus i Wala Lleida “la setmana dels kets”. Els clients comprin un parell de kets obtindran un 20 per cent de descompte i també el regal d’una Postuxapa de la iniciativa. A banda d’aquesta acció comercial la firma lleidatana també farà aquest dimecres a la tarda una donació de 1.500 euros a Creu Roja Lleida. Xavier Roure, director de màrqueting Wala Unipreus explica els motius que els han portat a participar en la campanya solidària. "Som de Lleida i tot el que puguem aportar a la societat creiem que és bo que ho fem i ens agrada participar-hi"

La recaptació de les xapes “I love Kets” es destinarà a un projecte de prevenció de l’exclusió escolar promogut per Creu Roja Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.