Notícies

Vuit propostes opten a la reconstrucció de l'església de Rosselló

ACN

El projecte guanyador es donarà a conèixer el 15 de desembre, després que els tècnics estudiïn les opcions

Vuit estudis d'arquitectura han presentat propostes per a la reconstrucció de l'església de Rosselló. El projecte guanyador es donarà a conèixer el 15 de desembre.

L'Ajuntament de Rosselló ha acollit aquest dimecres la reunió en què s'han obert les pliques dels projectes, que s'han presentat sota pseudònim. Ara, els tècnics del Bisbat de Lleida, l'Ajuntament de Rosselló, la Diputació i el departament de Cultura hauran d'estudiar aquestes propostes i elaborar un informe. Aquest es presentarà davant les administracions el pròxim 15 de desembre, dia en què s'escollirà el projecte guanyador.

La primera fase de les obres, amb un pressupost de 117.000 euros, ha de contemplar el cobriment del sostre del temple i assegurar-ne el seu ús. La segona fase inclou la proposta per reconstruir el campanar, que es va esfondrar el 29 de gener d'aquest any.

De moment, només la Generalitat ha confirmat que destinarà 23.000 euros per la primera fase de tancament de l'església. La resta d'administracions encara no s'han pronunciat al respecte. Està previst que ho facin quan ja s'hagi escollit el projecte guanyador del concurs d'idees.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.