Notícies

"Vota que fa fort!", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

ACN

Finalment, i com estava previst, aquest divendres s'ha resolt la incògnita: les eleccions espanyoles seran el 28 d'abril, just un mes abans de les municipals, europees i, en molts casos, també autonòmiques. Ho ha anunciat Pedro Sánchez aquest matí després que, a mitjans de setmana, no aconseguís tirar endavant els pressupostos.

La decisió de Sánchez ha estat rebuda amb satisfacció entre la dreta i l'extrema dreta espanyola, que es freguen les mans amb la possibilitat de repetir a la Moncloa un pacte com el d'Andalusia.

Per part de Podem potser no satisfacció, però tampoc han plorat molt a Sánchez. De fet, Montero ha guanyat la cursa d'erigir-se com el "vot útil". Una expressió que, per cert, sempre em fa molta gràcia, perquè la majoria de vegades, tots els vots acaben sent bastant inútils.

Diria que qui més ha lamentat la convocatòria, a banda dels socialistes, han estat els independentistes. Curiosament, els qui haguessin pogut impedir, juntament amb el mateix PSOE, la convocatòria d'eleccions. Irònic, tot plegat.

Bé, rectifico. Encara hi ha algú que lamenta encara més una altra convocatòria electoral: nosaltres. Els ciutadans. Que anirem a eleccions generals per tercer cop en 4 anys. I els catalans haurem votat 8 vegades en 4 anys. I, permetin-me una mica de victimisme, però d'entre els ciutadans, els periodistes, encara ho lamentem més. Perquè, sí, els periodistes també som ciutadans.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.