Notícies

Voluntaris i experts de l'àmbit social faran el 3r recompte de persones sense llar a Lleida

Anna Martín

En el darrer, fet l'any 2016, es va detectar un augment de dones al carrer i també un perfil més jove de persones sense sostre

Un grup de voluntaris i experts de l'àmbit social faran el 3r recompte de persones sense llar a Lleida. Serà el proper 24 d'octubre i té com a objectiu rastrejar la ciutat per detectar totes aquelles persones que es troben dormint al carrer i saber quin perfil tenen.

Els voluntaris es poden inscriure a través del web de la Paeria. L'objectiu és crear un total de 41 equips, formats per educadors de carrer i voluntaris. Els participants portaran una aplicació descarregada al mòbil que permetrà actualitzar la informació en temps real. L'objectiu és recollir dades com el sexe, l'origen, l'edat o si tenen animals. Posteriorment, es farà entrevistes amb ells per aconseguir més informació.

Els resultats del recompte es donaran a conèixer l'endemà, 25 d'octubre. En el darrer, fet l'any 2016, es va detectar un augment de dones al carrer i també un perfil més jove de persones sense sostre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.