Notícies

"Visions de la febre", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Aquest any el refredat, grip o com es vulgui dir... és més pesat que mai. De fet, aquí a la ràdio hi ha qui estem caient per segon cop. Una cosa gens habitual.

Diuen que la febre pot crear visions. Jo no sé si és així, però és cert que es veuen coses estranyes. Partits polítics que es presenten a les eleccions amb un mateix programa, però que van per separat. Que després no arriben a un acord de govern i que poden enviar a la gent a eleccions uns mesos després de donar el seu vot.

També hi ha d'altres qüestions que fan pensar si tot plegat són deliris. La violència d'aquest cap de setmana a diversos camps de futbol. Què fa un president d'un club de futbol grec portant una pistola i amenaçant l'àrbitre? O aficionats envaint camps de futbol pel fet que els seus jugadors perden, o posant creus dedicades a jugadors, com si es tractés d'un cementiri?

I què fa un paio agredint un director tècnic? Això darrer sembla, si la febre no em fa veure visions, que va passar aquest diumenge al camp del Cornellà. El Lleida ho ha denunciat i el Cornellà ho va confirmar ahir demanant disculpes...

El món està molt malament... o deuen ser visons de la febre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.