Notícies

Veïns del barri de l'Escorxador de Lleida tallen el carrer Lluís Companys per protestar contra els canvis en la circulació a la zona

@DespertemLleida

La mobilització va provocar alguns aldarulls aquest dimarts a la nit, després que el conductor d'un vehicle que volia passar s'enfrontés als manifestants

Una quarantena de veïns del barri de l'Escorxador de Lleida van tallar ahir a la nit el carrer Lluís Companys per protestar contra els canvis en la circulació a aquesta zona. Això va provocar alguns aldarulls, després que el conductor d'un vehicle que volia passar s'enfrontés als manifestants.

Els fets van obligar a intervenir a la Guàrdia Urbana. Dos manifestants van resultar ferits i van anunciar que denunciarien al conductor, que va ser identificat pel cos policial.

Ahir a la tarda, els veïns del barri van decidir crear una Plataforma Cívica, ja que, asseguren, no se'ls ha consultat si estaven d'acord amb aquesta modificació en la circulació. Aquesta consisteix a fer de sentit únic el carrer Lluís Companys, que anirà en direcció plaça Catalunya, i el carrer Acadèmia, que ho farà en direcció al passeig Ronda. Els veïns consideren que aquests canvis no només dificultaran la circulació, sinó que també afectaran l'activitat econòmica del barri.

Per la seva banda, des de la Paeria afirmen que fa uns mesos van fer una consulta en línia entre els veïns, i que un 70% dels participants es van manifestar a favor de la modificació.

Els canvis en aquests carrers s'havien de posar en marxa aquest mateix dimecres, però aquest matí encara se circulava en tots dos sentits.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.