Notícies

Urbanisme valida definitivament el POUM de Cervera que preveu doblar la seva població actual

ACN

La comissió comença a aplicar uns ''criteris urbanístics mínims'' quant a l'autorització d'ampliació de granges a l'espera de l'elaboració d'un Pla Director específic

La Comissió d'Urbanisme de Lleida ha validat definitivament el Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) de Cervera, que va ser aprovat pel ple de la Paeria l'any 2014. El pla calcula un ''creixement potencial'' de la capital de la Segarra en uns 9.000 habitants en un màxim de 30 anys.

El director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha explicat que el nou pla suposa la construcció d'un màxim de 3.400 habitatges i poder doblar la població actual de la ciutat. Segons Serra, el nou POUM s'ha aprovat tenint en compte la capitalitat de Cervera a la comarca i la seva posició estratègica, ja que està situada enmig d'una via important com és l'A-2.

D'altra banda, la comissió d'aquest gener ja ha començat a aplicar una sèrie de criteris urbanístics mínims pel que fa a l'autorització d'ampliacions i noves construccions de granges. Això s'ha fet a l'espera de la creació d'un Pla Director que estarà enllestit en uns vuit o nou mesos.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.