Notícies

Uns desconeguts fan pintades espanyolistes a l'Espai Macià de les Borges Blanques

També se n'han fet a les seus de CiU i ERC i ha desaparegut una estelada penjada a l'entrada de la capital de les Garrigues

Uns desconeguts han fet pintades de caire espanyolista en una de les parets de l'Espai Macià de les Borges Blanques. Segons l'alcalde de la ciutat, Enric Mir, els fets van tenir lloc entre dissabte i diumenge a la nit i als escrits s'hi pot llegir 'arriba españa' i 'separatistas terroristas'.

També han aparegut pintades del mateix caire a les seus de CiU i ERC a les Borges, i s'ha despenjat una bandera estelada que hi havia en una de les entrades del municipi. Mir diu que les pintades no són un fet aïllat ja que també n'hi ha hagut a d'altres municipis de la comarca i espera que la investigació dels Mossos aclareixi qui en són els autors.

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, diu que fets com el de les pintades només fan que refermar la necessitat de fer una consulta sobre el futur de Catalunya.

Les pintades estan signades amb les sigles 'DNJ' que corresponen a la secció jove del grup d'ultradreta Democràcia Nacional. Fets similars han tingut lloc en altres municipis de la comarca i ja s'han presentat denuncies als Mossos d'Esquadra.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.