Notícies

Una cinquantena de camions segueixen estacionats a Torrefarrera a causa de la neu

ACN

Els conductors consideren la mesura excessiva, mentre que des de Protecció Civil defensen la decisió

Una cinquantena de camions es troben estacionats al polígon industrial de Torrefarrera a causa de la neu. Estan aturats des d'aquest dimarts a les quatre de la tarda moment en què es va engegar la mesura preventiva de trànsit de prohibir la circulació als camions de més de 7,5 tones.

Alguns conductors s'han queixat de la mesura preventiva. Consideren que durant tota la tarda de dimarts les carreteres estaven netes i es podria haver circulat. A més, adverteixen del col·lapse que es pot donar a la xarxa viària quan es reobri la circulació.

Amb tot, des de Protecció Civil defensen la mesura. El director general, Joan Delort, afirma que "els fets avalen que és millor una mesura d'aquestes que esperar el resultat de la no gestió. Llavors s'acaba convertint en la suma d'infinits bunyols i bunyolets sobre el conjunt de la xarxa viària, que acaben afectant els camions i als que no són camions. Una mostra del que acaba passant la nit de dilluns".

Les àrees de servei de la Panadella o el Bruc són alguns altres dels punts on els camioners han passat la nit com a conseqüència de la restricció.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.