Notícies

Un miler de nens de Lleida i 3.000 de tota la demarcació es beneficiaran de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Creu Roja Noguera

La iniciativa té l'objectiu de garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per aquells que es troben en situació de vulnerabilitat

Un miler de nens de la ciutat de Lleida i fins a 3.000 de tota la demarcació es beneficiaran de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. La iniciativa té l'objectiu de garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per aquells que es troben en situació de vulnerabilitat.

També es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància. És per aquest motiu que es demana que les joguines no siguin ni sexistes ni bèl·liques. A més, també han de ser noves, perquè tal com explica Sandra Serra, directora de Creu Roja Joventut a Lleida, "no hi ha infants de primera i de segona, i per tant tots es mereixen tenir una joguina nova almenys un cop a l'any". A més, explica, "així evitem que pugui estar trencada".

Tothom qui vulgui participar en la iniciativa pot comprar una joguina i portar-la a la seu de la Creu Roja o a algun dels punts de recollida adherits, que es poden consultar al web www.lajoguinaeducativa.com. A més, l'entitat també fa una crida a empreses i associacions per col·laborar amb aquesta campanya. Poden fer-ho amb la donació de jocs, fent aportacions econòmiques o cedint espais per a la recollida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.