Notícies

Un accident d'un camió de gas natural ha obligat a confinar una hora els veïns de Les

La cisterna no ha resultat afectada i els bombers ja han apagat l'incendi que hi ha hagut a la cabina

Un accident d'un camió de gas natural ha obligat a confinar una hora els veïns de Les. La cisterna no ha resultat afectada i els bombers ja han apagat l'incendi que hi ha hagut a la cabina

L'alcalde de Les, Emili Medan, ha explicat que el camió estava estacionat en aquest voral de la localitat des d'ahir dijous a la tarda amb l'objectiu de descarregar el gas natural a la piscifactoria aquest mateix divendres. "Estàvem a l'expectativa del que podria passar. S'ha encès el camió per sota, no sabíem exactament que passava i ha provocat que es cremés alguna roda, ha saltat la vàlvula i s'ha posat a cremar el gas que sortia per dalt. Finalment tot això s'ha solucionat i ara toca esperar què fan amb ell".

Els alumnes de l’escola de la població s'han hagut de desplaçar a la sala de plens de l'Ajuntament per la proximitat del centre amb el camió incendiat. L'alcalde ha explicat que els escolars han realitzat diferents activitats a l'Ajuntament i un cop s'ha aixecat el confinament han tornat al centre.

L'únic inconvenient que queda a la població és el tall de l'N-230 que impossibilitat el trànsit de vehicles entre les poblacions de Les direcció Vielha i de Bossòst direcció França. L'alternativa per anar a França és el Port del Portilhon.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.