Notícies

Trobada morta la dona desapareguda a Lleida dins del seu cotxe al canal de Serós

El senyal de triangulació del seu mòbil s'ha perdut a uns 500 metres de la sala de festes on se la va veure amb vida per última vegada

Localitzat el cos sense vida de la dona desapareguda a Lleida dins del seu cotxe enfonsat al canal de Seròs, a Albatàrrec. Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat treballaven en la recerca des de dissabte a la tarda, quan la família va denunciar-ne la desaparició.

Encara no se saben les causes de la seva mort i no es descarta cap hipòtesi.

La dona desapareguda va sortir a sopar amb companyes de feina divendres a la nit i posteriorment van anar a una discoteca de la capital del Segrià. Va marxar amb el seu vehicle per tornar cap a casa. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició dissabte perquè no sabien res d'ella.

Segons les primeres informacions, el senyal del mòbil de la dona va desaparèixer pocs minuts després de marxar, a uns 500 metres de la discoteca. Des de dissabte a la tarda, efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat treballaven en la recerca de la dona. De fet, aquest diumenge s'han fet batudes amb la participació de veïns dels dos municipis.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.