Notícies

Tres vols xàrter viatjaran de l'aeroport de Lleida-Alguaire fins a Brussel·les el proper 7 de desembre

ACN

Els organitzadors es plantegen sumar-ne algun més, després que s'hi hagi interessat gent de tota Catalunya

Tres vols xàrter viatjaran de l'Aeroport de Lleida-Alguaire fins a Brussel·les el proper 7 de desembre. Ho faran per assistir a la mobilització de suport al govern cessat de la Generalitat convocada per les entitats sobiranistes a la capital belga.

La iniciativa està organitzada pel CDR de la Zona Alta de Lleida, després que el col·lectiu ho decidís en assemblea. Més de 500 persones ja han manifestat el seu interès a ocupar una de les prop de 600 places disponibles. El Jordi Alsina, un dels coordinadors dels vols, apunta que s'hi ha interessat gent de tota Catalunya, i per això es plantegen contractar algun avió més. Abans, però, han d'acabar d'omplir i enllestir els 3 vols inicials.

Els avions sortiran el mateix dia 7 a les 7 del matí des de l'aeroport d'Alguaire, i arribaran a Brussel·les poc abans de les 9 del matí. La tornada serà a les 7 del vespre, per arribar a Lleida a les 9 de la nit. El preu dels vols, que podria incloure el trasllat fins al centre de Brussel·les, serà de prop de 400 euros.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.