Notícies

Tres entitats de Lleida premien la contribució de SUPSA a la inserció escolar i laboral de persones amb risc d’exclusió social

Creu Roja, Associació Down Lleida i Associació Aremi són les tres entitats que han reconegut la labor social de l’empresa propietària de Plusfresc.

Creu Roja de Lleida, l’Associació Down Lleida i l’Associació Aremi han reconegut SUPSA Supermercats Pujol, empresa propietària de Plusfresc, per la seva contribució a la formació i inserció escolar i laboral de persones en risc d’exclusió social. La companyia col•labora des de fa anys amb aquestes entitats duent a terme accions destinades a donar suport a aquests col•lectius.

Entre les iniciatives posades en marxa dins el marc de la vinculació de SUPSA amb la Creu Roja de Lleida destaca la campanya I LOVE FRESCOS, destinada a recaptar fons per al projecte de Beques Menjador de l’entitat. La companyia ha impulsat també, entre altres inciatives un curs de formació en l’ofici de peixater per a persones en risc d’exclusió social. Pel que fa a l’Associació Down Lleida, la col.laboració s’emmarca dins el conveni signat per a la contractació, durant els pròxims anys, de dues persones de l’entitat de manera anual.
Finalment l’Associació Aremi també ha volgut premiar Plusfresc pel suport que la companyia els ofereix cada any durant la celebració de la seva cursa anual.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.