Notícies

Tres-cents inscrits a la primera edició de la Nectarina Atlètica d’Alcarràs

La cursa, que es disputarà aquest dissabte amb un recorregut de 10 quilòmetres, vol servir per promoure la pràctica de l’esport i la fruita dolça

La primera edició de la Nectarina Atlètica d’Alcarràs comptarà amb gairebé 300 inscrits. La cursa, que es disputarà aquest dissabte a les vuit de la tarda, té un recorregut de 10 quilòmetres i combina un traçat urbà per Alcarràs i rural per camins envoltats del paisatge típic d'aquesta localitat del Segrià.

Precisament, un dels objectius de la Nectarina Atlètica és el de promocionar la pràctica esportiva del córrer i les propietats saludables de la fruita dolça que en aquests moments s’està recollint al Baix Segre.

La prova estarà apadrinada per dos atletes de reconegut prestigi vinculats a Alcarràs, com són Alba Aguilà i Jackson Quiñónez, que seran els encarregats de donar la sortida a la cursa i entregar els premis de 200 euros als guanyadors absoluts en homes i dones.

A més, la Nectarina Atlètica comptarà amb un centenar de voluntaris que permetran que la cursa es desenvolupi amb normalitat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.