Notícies

Tres accidents mortals de trànsit a la demarcació l'any 2015 per distraccions amb el WhatsApp

El balanç del 2015 és de 3 accidents amb 3 víctimes mortals amb la implicació de la missatgeria mòbil en la conducció, segons han informat els mossos d'esquadra

L’any passat es van registrar a les carreteres lleidatanes 3 accidents mortals on la causa principal del sinistre va ser l’ús del mòbil per enviar missatges, tipus WhatsApp, mentre es conduïa. Així ho han destacat a Ua1 el sots inspector de trànsit a Lleida dels mossos d’esquadra, Jordi Batista.

El sots inspector ha manifestat que, davant aquesta tendència, des de la policia autonòmica s’ha elevat el nivell de preocupació en aquest àmbit. Batista ha destacat que no es tracta tant de l'ús del mòbil, que et treu atenció però encara permet tenir la vista posada en la carretera, sinó del que fa referència a la missatgeria mòbil. "Estem parlant de 3 accidents, 3 víctimes mortals l'any passat on el responsable era l'ús aquest tipus de missatges".

Davant aquesta situació els mossos d’esquadra estudien la posada en marxa de mesures dissuassòries per tal de conscienciar els conductors sobre el risc que suposa la distracció d’enviar un missatge mentre es condueix. D’altra banda Batista ha valorat positivament l’inici de les obres de la rotonda de Margalef, a la N240. En aquest sentit el sots inspector de trànsit a Lleida considera que la construcció d’aquesta infraestructura ajudarà a reduir la sinistralitat en aquest punt.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.