Notícies

"Tot obert a Lleida", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Ua1 Lleida Ràdio

El baròmetre d'Ua1 diu que Àngel Ros podria tornar a guanyar les eleccions i podria governar amb un pacte d'investidura similar a l'actual, amb Ciutadans, que és la força que més creix, i el PP, que podria mantenir els dos regidors... Però això està per veure, ja que depenent dels resultats, una altra coalició també podria sumar.

El PDeCAT, que podria arribar als 7 regidors i empatar amb els socialistes no assoliria, però, prou massa electoral per tal d'assegurar el "sorpasso". A més, ERC no fa l'ascens que interiorment espera el partit, segons el baròmetre. Podria, com a molt, treure un regidor més. A més, la Crida podria entrar o quedar-se fora. Coses de l'aritmètica.

Vaja, que el que veiem és un ple bastant similar al de la legislatura anterior. Això per a molts pot suposar una sorpresa. Per a alguns positiva, i per a d'altres no tant.

A més, caldrà saber quin paper juga el Comú, que podria repetir resultats o quedar-se fora.

Tot i això, encara hi ha molt partit en joc. Més d'un 40% de vot indecís és la clau. Qui s'emporti el gran gruix governarà la Paeria. Com al tenis, veurem qui remata el joc, el set i el partit.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.