Notícies

Tot llest per la 1aCursa i Marxa del Pou Bo

Torregrossa acull aquest diumenge la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu puntuable per a la Lliga Ponent

El 24 de març el poble del Pla d'Urgell celebrarà aquesta 1a Cursa i Marxa del Pou Bo impulsada per l’Associació del Pou Bo de Torregrossa, amb la col·laboració de Boira Experience i de l’Ajuntament de Torregrossa. Roger Tutusaus, membre de Boira Experience, explicava que aquest esdeveniment esportiu va néixer gràcies a l'Associació del Pou Bo de Torregrossa, una entitat molt activa. "Volien provar de fer una marxa i una cursa per a conèixer l'entorn del poble".

La Cursa i Marxa del Pou Bo transcorre per pistes del Pla d’Urgell sense dificultat tècnica. Hi haurà tres recorreguts: dues en la modalitat de cursa de 5 i 10 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent i una, en format de marxa de 7 kilòmetres. Les curses, segons l’organització, estan pensades per ser recorreguts ràpids, la llarga una mica exigent pel seu desnivell acumulat positiu de 82 metres i la curta més fàcil amb 20 metres de desnivell.

A més dels diferents avituallaments, els participants rebran una motxilla amb obsequis solidaris; un buff de la marca BUFF, una xapa del Sr. Postu i altres obsequis.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.