Notícies

Tàrrega repararà els danys de la riuada i restaurarà el campanar amb 217.925 euros provinents d'ajuts i subvencions

Pla genera dels nous vocals de les Juntes de Veïns dels pobles del municipi de Tàrrega amb els regidors de la corporació municipal.
Ajuntament de Tàrrega

Els incorpora al pressupost municipal i on també es preveu destinar una partida per a l'arranjament de la carretera del Talladell

Tàrrega repararà els danys de la riuada del passat novembre i restaurarà el campanar amb 218.000 euros provinents d'ajuts i subvencions. El ple del consistori targarí ha aprovat una modificació del pressupost amb aquesta finalitat.

D’aquest import, 128.000 euros provinents del Govern serviran per reparar els danys de la riuada del passat novembre a la llera urbana del riu Ondara. També s'ha incorporat un ajut de 60.000 euros de la Diputació que servirà per arranjar el ferm de la carretera del Talladell.

D'altra banda, també s'han inclòs 29.000 euros de dues subvencions del Bisbat de Solsona i el Departament de Cultura per restaurar el campanar de l'església de Santa Maria de l'Alba.

La sessió plenària també va designar per unanimitat els nous vocals de les Juntes de Veïns dels pobles del municipi, escollits prèviament a través d'assemblees veïnals.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.