Notícies

Sis de cada 10 empreses de Lleida consideren que el ritme econòmic es va estabilitzar el 2017

ACN

El sector de l'alimentació, un 25% de les empreses considera que la marxa del negoci va a l'alça, mentre el 40% entenen que la situació es manté estable

Sis de cada 10 empreses de Lleida consideren que el ritme econòmic es va estabilitzar el 2017. Malgrat els alts i baixos registrats al llarg del darrer exercici, la majoria d'activitats productives van tancar l'any amb taxes positives.

Segons les dades del Clima Empresarial, fetes públiques per la Cambra de Comerç de Lleida, el darrer trimestre del 2017 va servir per estabilitzar l'economia lleidatana, després del retrocés patit durant el segon trimestre. Pel que fa a la marxa actual del negoci, el 57% de les empreses lleidatanes es van posicionar en l'índex d'estabilitat. Per contra, el 15% ho va fer en posicions baixistes, i el 28% consideren que aquest darrer trimestre la marxa del seu negoci ha estat positiva.

Per branques d'activitat, en el sector de l'alimentació, el més representatiu a la demarcació, un 25% de les empreses considera que la marxa del negoci va a l'alça, mentre el 40% entenen que la situació es manté estable. Aquestes respostes encara són millors en el sector de la fabricació de maquinària, on el 51% de les empreses consideren que la marxa del negoci va anar a l'alça el darrer trimestre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.