Notícies

Segueix endavant el recurs judicial de la Crida-CUP contra la pròrroga del contracte a Ilnet

ACN

La formació ha informat que la Paeria ha lliurat l’expedient incomplet al jutjat i aquest li ha requerit que el completi perquè faltava el recurs en via administrativa de la Crida-CUP

Segons el partit, la modificació del contracte d’ILNET infringeix el Plec de Clàusules Administratives i la Llei de Contractes Públics, que restringeix la manera d’adjudicar la gestió dels serveis públics, impedint fer un sol contracte per dos serveis diferents.

Pau Juvillà, regidor de la Crida, ha explicat que hi ha "un motiu formal, entenem que aquesta pròrroga del contracte està mal feta perquè s'atribueixen unes condicions d'urgència que no existeixen i, a més a més, unes condicions tècniques que entenem que es poden fer igual amb el servei públic". Juvillà ha afegit que la formació no amaga que "el que volem, en el fons, és que aquest servei passi de ser privat a mans públiques. Entenem que és una garantia de gestió correcta i de universalitat, i de garantia laboral pels treballadors i treballadores".

Els cupaires insisteixen en que no hi ha cap motiu per a la pròrroga i consideren que el govern de la Paeria ha fet servir l’excusa de no disposar de temps suficient quan era coneguda des de 2015. També han recordat que el contracte de concessió a ILNET és el de major valor pressupostari per la Paeria, d’uns 12 milions d’euros.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.