Notícies

SCC demana que es constitueixi un Govern ràpid, que governi per a tothom i amb un candidat que respecti la llei

ACN

El líder de l'entitat s'ha reunit aquest dimarts a la Paeria amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i membres d'altres grups municipals

El president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol, demana que es formi govern a Catalunya "el més ràpid possible" i que aquest "governi per a tots els catalans". Sobre el candidat a presidir la Generalitat, Rosiñol considera que s'hauria de buscar un nom alternatiu al de Jordi Sánchez que "no sigui protagonista del que ha succeït a Catalunya" i que entengui que es faci política dins de la llei.

El líder de l'entitat s'ha reunit aquest dimarts a la Paeria amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i altres representants municipals. La trobada ha servit per presentar la nova junta directiva de l'entitat al consistori lleidatà. Aquesta també ha anunciat la voluntat d'organitzar pròximament una conferència a la capital del Segrià. Així mateix, el Rosiñol ha aprofitat l'ocasió per convidar Ros a la manifestació que han convocat per al 18 de març a Barcelona. L'alcalde de Lleida ha afirmat que hi participarà en funció de la seva agenda.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.