Notícies

Satisfacció entre el sector de l'hostaleria per l'erradicació de les festes il·legals de cap d'any a Ponent

ACN

En els darrers anys havien proliferat les celebracions d'aquest tipus, organitzades en magatzems i sense mesures de seguretat

Satisfacció entre el sector de l'hostaleria per l'erradicació de les festes il·legals de cap d'any. Aquesta és la nit en què més gent surt de casa, sigui per sopar o de festa, i per això és una de les de més activitat dins el gremi de la restauració.

La celebració de cap d'any és ja una festa consolidada, en què la gent jove se separa de les famílies i surten sols. Això va propiciar en els darrers anys un increment de festes il·legals, organitzades en magatzems i sense mesures de seguretat. Una pràctica fortament denunciada per la Federació d'Hostaleria de Lleida i que, segons explica el seu secretari general, Ramon Solsona, s'ha aconseguit erradicar.

Solsona destaca que l'aparició de pràctiques com aquestes, així com la crisi econòmica dels darrers anys, ha fet que el sector s'hagi hagut de reinventar i adaptar-se a les noves tendències. Això, apunta, ha suposat l'aparició de nous productes que s'adapten cada cop més a les demandes dels consumidors.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.