Notícies

Ros insisteix que cal fer compatible la cobertura de comunicació dels Mossos i la protecció de la Seu Vella

L'alcalde afirma que les "ombres radioelèctriques" que hi ha a la ciutat es poden resoldre "des de diferents llocs"

L'alcalde de Lleida i president del Consorci del Turó de la Seu Vella, Àngel Ros, ha insistit aquest dijous que cal fer compatible la cobertura de comunicació que necessiten els Mossos d'Esquadra a la ciutat de Lleida i la protecció de la Seu Vella. Segons Ros, les "ombres radioelèctriques" que hi ha a la capital del Segrià es poden resoldre "des de diferents llocs".

Recordem que aquest dimecres, Ros demanava la paralització cautelar de qualsevol instal·lació d'antena o parallamps al monument que aspira a ser reconegut Patrimoni de la Humanitat.

En tot cas, l'alcalde reconeix que realment hi ha la necessitat de garantir la cobertura del nou sistema de comunicacions específic de la policia catalana i, per tant, és un dèficit que cal resoldre.

Ros també ha demanat als serveis tècnics municipals que facin un estudi per a l'ordenació global de les antenes al Turó, per conèixer quines hi ha o es poden necessitar. Ros ha especificat també que no es convocarà cap reunió extraordinària del Consorci per tractar aquesta qüestió.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.