Notícies

RecerCaixa escull un projecte de recerca de la Udl en la convocatòria d'enguany

El projecte seleccionat és una iniciativa del Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa de la Udl, liderat pel professor Jordi Garreta. La proposta vol aprofundir en un estudi inicial sobre la diversitat cultural i religiosa als centres d’infantil i primària de Catalunya. La dotació del RecerCAixa és de gairebé 70.000 euros.

Un treball de recerca de la Universitat de Lleida és un dels projectes seleccionats en la convocatòria d’enguany de RecerCaixa. S’hi havien presentat més de 200 propostes de les quals se n’han escollit 19.

El projecte seleccionat és una iniciativa del Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa de la Udl, liderat pel professor Jordi Garreta. La proposta vol aprofundir en un estudi inicial sobre la diversitat cultural i religiosa als centres d’infantil i primària de Catalunya. Garreta, en declaracions a Ua1, ha explicat que la finalitat és comprovar si les polítiques que s’estan portant a terme per fomentar la igualtat d’oportunitats en aquest àmbit són efectives. "La intenció és detectar si el que estem fent està servint per igualar oportunitats. Farem enquestes, entrevistes arreu dels centres per veure si realment el que s'està fent és correcte"

RecerCaixa financia fins a 100.000€ per projecte escollit. En el cas del projecte de la Udl la dotació és de gairebé 70.000 euros. L’equip tindrà fins a 2 anys per treballar en el projecte d’investigació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.