Notícies

Rebutjada la revocació a Ros

Rebutjada la moció de condemna a l'actuació policial del passat 1 d’octubre i la revocació de l'alcalde Àngel Ros

Ple tens, avui a la paeria. Rebutjada la moció de condemna a l'actuació policial del passat 1 d’octubre. S’ha rebutjat amb els vost en contra de PSC, Cs i PP i a favor del PDeCAT, ERC, Crida i el Comú.

La tensió s’ha vist ja només en el començament del ple, ja que les bancades estaven plenes de gent i fins i tot algusn ciutadans han quedat fora, per manca d’espai. Des del grup socilaista, així s’ha defensat Àngel Ros i la primera tinent d’alcalde, Montse Minguez.

L'alcalde, ha titllat de "fanàtics", als de les formacions independentistes. "Als que només tenen una missió i un objectiu. S'obliden de governar, de serveis públics, de tot... La realitat és que avui Catalunya està perdent dos dels seus bancs i les seves empreses".
Montse Mínguez ha acusat al portaveu del PDECAT d'anar a votar a les 5 de la tarda content. L'ha acusat també de fer demagògia.

La resposta del portaveu del Pdecat, Toni Postius i del republicà Carles Vega:

Postius ha retret a Mínguez què va fer ella quan milers de persones van patir la repressió policial. Per la seva banda, Carles Vega, d'ERC, ha fet referència a la presència de la Guàrdia Urbana estant davant de les repressions. Per això ha retret a l'alcalde "com pot ser que no sapigués res, si el cos de la Urbana és eficient?"

Des de Ciutadans, Angeles Ribes, deia el següent.
Acusa a tots els partits independentistes de fer el discurs de "l'odi". "A damunt pretén culpar dels mals materials i dels tots els mals als que no són favorables a la independència".

El ple ha estat emboltat de crits a favor i en contra i aplaudiments en tot moment.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.