Notícies

Ramon Farré seguirà com a delegat del Govern a Lleida

Previsiblement, Albert Alins no repetirà com a responsable de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran perquè el designarà ERC

Ramon Farré (CDC) seguirà com a delegat del Govern a la plana de Lleida. Així ho ha aprovat aquest dimarts el Consell Executiu del Govern. Queda pendent encara el nomenament del delegat a l'Alt Pirineu i Aran, que correspondrà designar a ERC.

Farré és professor, físic de formació i president de CDC a Lleida, i va ser nomenat delegat del Govern a Lleida el 12 de gener de 2011. És llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Saragossa. En l'àmbit de la docència ha estat director de l'Institut de Graus (Osca) i del de la Caparrella de Lleida. Ha impartit conferències i seminaris sobre educació en diferents països d'Europa i Amèrica i és autor de llibres sobre educació. També ha ocupat diversos càrrecs al departament d’Ensenyament. La passada setmana, en declaracions a Ua1 Ràdio, Farré ja va mostrar la seva disposició a seguir en el càrrec.

Actualment, Farré també és president de la Federació de Convergència a les Terres de Lleida, càrrec que ocupa des del juliol del 2008.

Pel que fa al responsable de la Generalitat a l'Alt Pirineu el seu nom encara no està clar. Se sap, però, que previsiblement Albert Alins (CDC) no repetirà i que serà ERC qui designarà el nou delegat o delegada.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.