Notícies

Raül Arenas ja ha donat el tret de sortida a “Sempre endavant”

L’atleta targarí ha iniciat aquest dijous al matí el recorregut de 190 quilòmetres que va de Llívia a Tàrrega

A les 7 del matí, Raül Arenas ha dut a terme les primer passes dels 190 quilòmetres que recorrerà l’atleta de la capital de l’Urgell sense aturar-se amb una vessant solidària, i és que aquesta acció està destinada a recaptar fons per la publicació d’un conte infantil d’una noia amb mobilitat reduïda i dificultat en la parla que va patir un accident de trànsit l’any 2000. En l’acte de presentació d’aquesta iniciativa solidària, Enric Mir, vicepresident cinquè de la Diputació de Lleida, ha destacat que aquesta acció honora a l’atleta targarí, per la finalitat per la qual el duu a terme.

Aquesta és la tercera iniciativa que endega aquest atleta de Tàrrega, sempre amb la voluntat de posar la pràctica esportiva al costat de la solidaritat. Les anteriors van ser l’any 2016, en benefici de l’Associació Alba, recorrent 423 km en cinc etapes; i l’altre, l’any 2018, anant des de la Val d’Aran a Tàrrega (180 km), en benefici de Laura Galán, que pateix una lesió cerebral i ha de visitar-se als Estats Units cada sis mesos.

Per aquesta iniciativa, Arenas ha rebut el suport de 135 empreses del territori, entitats i institucions, i ha elaborat unes samarretes solidàries per ajudar a donar visibilitat a la iniciativa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.