Notícies

Quatre joves declaren davant del jutge contra el presumpte pederasta de Castelldans

La Fundació Concepció Juventeny, que havia de vetllar per la correcta tutela de menors; acceptada com a acusació particular

Quatre joves ara majors d'edat que haurien rebut abusos del suposat pederasta de Castelldans (Garrigues) han declarat aquest dilluns al matí davant del jutge. Així ho ha explicat el lletrat que els representa, Francesc Sapena, que ha dit que les víctimes, tres nois i una noia, han relatat al jutge els suposats abusos de què van ser objecte.

Al mateix temps, la Fundació Concepció Juvanteny, que havia de vetllar per la correcta tutela dels menors per part del presumpte pederasta, s'ha constituït des d'aquest dilluns com acusació particular després que el jutge que porta el cas així ho hagi acceptat.

Els joves que han declarat tenen edats compreses entre els 18 i 21 anys. En el cas de la noia, hauria estat víctima de revelació de secrets, ja que hauria estat gravada pel detingut mentre mantenia relacions amb un d'ells. Dels quatre joves que han declarat, tres s'han personat com a acusació particular i un quart no ho ha fet. Segons Sapena, aquest és un nebot de la víctima, que si que hauria reconegut abusos però no s'ha personat com acusació.

Les declaracions d'afectats sobre aquest cas que va sortir a la llum el passat mes de juliol continuaran els pròxims 11 i 22 de novembre amb més afectats.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.