Notícies

Quatre detinguts al Segrià que formaven part d'una xarxa dedicada al cultiu de marihuana

Imatge feta durant la intervenció feta al novembre, quan es van interceptar 1.300 plantes de marihuana.
Mossos d'Esquadra

Pertanyien al mateix grup que les sis persones detingudes pels Mossos d'Esquadra al novembre

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana quatre persones dedicades al cultiu de marihuana que formaven part d'una xarxa dedicada al tràfic de drogues. Aquestes formarien part del mateix grup que les sis persones que els Mossos van detenir al novembre de 2015 a Corbins i la partida de Llívia, al Segrià.

Els detinguts del novembre llogaven cases a diversos punts de la comarca per cultivar marihuana i altres persones s'encarregaven de l'habilitació de l'habitatge pel cultiu de la droga. Ara els Mossos han detingut quatre persones, tres homes i una dona, tots ells de nacionalitat espanyola, en cases d'Alguaire, Almacelles i a la partida Peixa-Sommés de Lleida. Se'ls imputa un delicte contra la salut pública i de defraudació de fruit elèctric, ja que tenien connectats de manera irregular els cables elèctrics per agafar la llum del carrer.

El detingut d'Almacelles ha passat aquest dijous a disposició judicial i els altres tres van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. En l'operació del novembre, amb la detenció de sis persones, es van comissar 1.300 plantes de marihuana.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.