Notícies

Prop de 7.000 persones han vist ja el "segrest" de Lo Pau de Ponts amb motiu de la Festa Major de la Caparrella

Els veïns d'aquesta partida de l'Horta de Lleida han fet un vídeo per promocionar les activitats de la seva festa major, que comença aquest divendres

Prop de 7.000 persones han vist ja el "segrest" de Lo Pau de Ponts. Es tracta del vídeo promocional fet pels veïns de la Partida Caparrella de l'Horta de Lleida per promocionar les activitats de la seva festa major, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Els actes de la festa major de la Caparrella inclouen un concert del cantautor lleidatà. És per aquest motiu que van demanar-li la seva col·laboració per donar a conèixer les activitats, i van decidir fer-ho amb un vídeo humorístic, en el qual els membres de l'associació de veïns simulen el segrest de Lo Pau de Ponts. L'artífex del vídeo, el Pere Pifarré, destaca en aquest sentit l'ambient "familiar" en què es va produir la gravació.

Les festes començaran divendres al vespre, amb una caminada nocturna, un sopar popular i el concert de Lo Pau de Ponts. Els actes seguiran fins diumenge, i inclouen un concurs de bitlles, una bicicletada o un vermut popular, entre altres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.