Notícies

Prop de 270.000 nens catalans rebran fruita a les escoles durant aquest mes de novembre per promoure hàbits saludables

El repartiment arribarà a més de 1.000 centres educatius que aquest curs participen en el Pla de consum de fruita a les escoles

Prop de 270.000 nens catalans rebran fruita a les escoles durant aquest mes de novembre per promoure hàbits saludables. El repartiment arribarà a més de 1.000 centres educatius que aquest curs participen en el Pla de consum de fruita a les escoles.

Al llarg del curs, cada alumne de segon cicle d'Educació infantil i de Primària rebrà 25 racions de fruites i hortalisses. En concret, aquest primer lliurament serà de quatre peces de fruita, una poma, una clementina, una pera i una ració de raïm, i durant el curs hi haurà 6 lliuraments més.

Catalunya impulsa per vuitè any consecutiu el Pla de consum de fruita i verdura a les escoles. Aquest Pla forma part de l'estratègia de la Unió Europea (UE) per invertir la tendència de disminució del consum d'aquests productes i incidir en els infants perquè adquireixin nous hàbits alimentaris.

S'han invertit 1,9 milions d'euros en la distribució de la fruita, dels quals el pressupost del Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA) assumirà 1,5 milions.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.