Notícies

Professionals d'arreu del país debatran aquest dissabte a Lleida sobre el futur de l'educació

FEDAC

Ho faran en el marc de la jornada "Avui per demà", organitzada per la fundació educativa FEDAC

Professionals d'arreu del país debatran aquest dissabte a Lleida sobre el futur de l'educació. Ho faran en el marc de la jornada "Avui per demà", organitzada per la fundació educativa FEDAC.

El projecte "Avui per demà" vol crear un entorn de debat sobre els reptes educatius del país al segle 21. És en aquest àmbit que la jornada comptarà amb la participació de l'educadora Maria Acaso, considerada una de les líders de l'anomenada Revolució Educativa, i David Bueno, doctor en biologia i expert en neurociència.

Entre els temes que es tractaran durant la jornada hi ha la necessitat d'incloure en el currículum certs coneixements més enllà dels que habituals, o com la robòtica i l'Internet de les coses afectarà l'educació dels més petits, tal com explica el director general de FEDAC a Catalunya, Modest Jou.

La fundació FEDAC compta amb 24 escoles a tota Catalunya, dues de les quals a Lleida i Guissona. L'Auditori Municipal Enric Granados serà l'escenari de l'esdeveniment, que està oberta a tots els membres de la comunitat educativa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.