Notícies

Primeres denúncies davant els Mossos d'exalumnes que haurien patit abusos als Maristes de Lleida

Google Maps

Els tocaments haurien tingut lloc quan les víctimes tenien entre sis i dotze anys, als anys 70 i 80

Els Mossos d'Esquadra van rebre ahir les primeres quatre denúncies per abusos sexuals a exalumnes del col·legi Maristes Montserrat de Lleida. Segons els denunciants, l'autor dels fets va ser el germà Moisés González, ja mort.

Segons ha avançat el diari Segre, els tocaments haurien tingut lloc quan les víctimes tenien entre sis i dotze anys, als anys 70 i 80. Actualment, els denunciants tenen entre 47 i 55 anys.

'El Periódico' va destapar fa un mes els presumptes casos d'abusos sexuals a Maristes Lleida arran de l'entrevista del diari a set de les suposades víctimes. Aquests afirmen, però, que hi podria haver més d'un centenar d'exalumnes afectats.

En tenir coneixement de la denúncia pública dels set exalumnes, des de Maristes Lleida van emetre un comunicat on l'escola afirmava que es tracta d'uns "fets molt antics difícilment verificables" i recomanava a les víctimes que denunciessin els fets per "les vies adequades i no només a través dels mitjans de comunicació" per tal de poder ser ateses.

Les denúncies dels quatre exalumnes són les primeres que es presenten a Lleida davant els Mossos pels suposats casos d'abusos sexuals al centre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.