Notícies

Primeres actuacions del pla per millorar la seguretat viària a Lleida amb la protecció d'una desena de passos de vianants

L’Ajuntament de Lleida ja ha engegat el pla per millorar la seguretat viària i reduir els accidents a Lleida, especialment els atropellaments dels vianants. Aquests darrers dies ja s’ha actuat en la protecció d’una desena de passos de vianants i la instal•lació de noves bandes reductores al carrer Corregidor Escofet i, properament, al carrer Joc de la Bola, a l’alçada del carrer Alcalde Pujol. Pròximament, durant el mes de gener, també s’instal•laran semàfors a noves cruïlles (en concret, l’LL-11 a la rotonda del cementiri i a l’Av. Garrigues amb Av. València).
Cal destacar que els passos de vianants es protegeixen amb pilones, illes d’estacionament de motos i aparcabicis, per tal de donar més seguretat als vianants ja que es millora la visibilitat tant dels conductors com de les persones que creuen. Aquest és el cas de les últimes actuacions a l’avinguda Onze de Setembre (cruïlla amb el camí de Marimunt) o al carrer Pau Claris amb Humbert Torres.
El Pla per millorar la seguretat viària contempla tres línies d’actuació: primer, actuacions a la via pública; segon, reforç del control de trànsit a la ciutat i, tercer, una campanya divulgativa i educativa,
La Guàrdia Urbana incrementarà amb 10 agents els efectius destinats a la vigilància de la Seguretat del Trànsit, que se sumaran als 53 que ja estan assignats a la pròpia Divisió de Trànsit. Es dedicaran, especialment, a corregir les infraccions greus, sobretot aquelles que poden comportar un perill per a la seguretat del trànsit, com són les dobles fileres, les parades al carril bus, els estacionament en llocs que dificultin la visibilitat dels conductors i vianants i també controls de velocitat, alcoholèmia i documentació, entre d’altres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.