Notícies

PP i Cs qüestionen la utilitat de la comissió sobre el Cas Boreas i la CUP amenaça d'abandonar-la

Creuen que aquesta fòrmula "no servirà per a res" i consideren una manca de seriositat que Joan Reñé hi participi

PP i Cs qüestionen la utilitat de la comissió sobre el Cas Boreas que ha creat la Diputació de Lleida. Consideren que no servirà per a res, ja que és merament informativa i no es pot ni tan sols cridar a testimonis.

La representant de Ciutadans a la Diputació, Ángeles Ribes, ha recordat davant els micròfons d'UA1 Lleida Ràdio que "ni les diputacions ni els ajuntaments poden convocar comissions d'investigació" i que, en conseqüència, "ni pots sol·licitar testimonis ni res, més enllà del que pots fer en qualsevol comissió normal i corrent". Per això, creu que aquesta proposta és "postureig" i que "no servirà absolutament per a res".

En la mateixa línia s'ha manifestat la portaveu del PP, Dolors López, que considera innecessària la comissió perquè "el que ens poden dir o podem aportar a aquesta comissió es pot fer exactament igual a la junta de portaveus, on estem representants tots els grups de la Diputació".

Totes dues diputades coincideixen que la comissió tindrà "un curt recorregut", sobretot si es té en compte que la seva constitució es fa a menys de 3 mesos de les eleccions municipals.

La CUP critica que Reñé formi part de la comissió del 'cas Boreas' i amenaça d'abandonar-la

D'altra banda, des del grup de la CUP a la Diputació consideren que la inclusió a la comissió de Joan Reñé, expresident de l'ens i un dels investigats en el marc del Cas Boreas, és "una mostra de la poca seriositat amb què l'equip de govern se la pren". Per aquest motiu, afirmen que el diputat anticapitalista participarà de la primera trobada, però no descarta abandonar-la si veu "pràctiques que obstaculitzin l'accés a la informació sobre el cas".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.