Notícies

Potenciar els mercats municipals i el desenvolupament del Pla de l'Estació, propostes del Comú de Lleida en matèria comercial

Comú de Lleida

Una altra de les apostes en plana econòmica és fer canvis en les polítiques de contractació de la Paeria

Potenciar els mercats municipals i el desenvolupament del Pla de l'Estació són dues de les propostes del Comú de Lleida en matèria comercial. L'agrupació d'electors considera que d'aquesta manera s'afavoriria el comerç de barri. En aquesta línia, el Comú també s'oposa a la creació de grans centres comercials als afores de la ciutat com el de Torre Salses.

Una altra de les apostes en plana econòmica és fer canvis en les polítiques de contractació de la Paeria. El candidat dels comuns, Sergi Talamonte, considera que "la contractació municipal és una eina molt poderosa per activar el teixit econòmic de la ciutat, i la volem fer sense amiguismes i amb les mateixes oportunitats per tothom". Els comuns afirmen que "podem injectar entre 45 i 50 milions d'euros anuals als petits i mitjans empresaris de la ciutat i als emprenedors, i això suposa una xifra de gairebé 180 milions d'euros al final del mandat". En l'àmbit de la contractació pública, Talamonte afegeix que també volen reforçar les clàusules socials, laborals, ambientals i fiscals que s'apliquen en els plecs de l'Ajuntament de Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.