Notícies

"Postureo" al Congrés

De debò la preocupació d’un Congrés de Diputats ha de ser qui surt a la càmera de televisió? Entenent la importància dels mitjans i que tots els partits polítics tenen tot el dret a demanar la seva quota de representativitat, trobo certament preocupant que tots se centrin en la seva posició a l’hemicicle com si d’un plató televisiu es tractés. I que consti, i torno a repetir, això ho dic tan pels qui es queixen com pels qui han fet possible aquesta situació.

El Congrés és la representació del poble... i potser sí que és cert, que amb les noves comunicacions tots volem fer allò que s’anomena “postureo” és a dir, sortir i que la nostra imatge representi més que les nostres accions.

Bé, malgrat que el Parlament representa la societat, espero que n’extreguem les millors situacions i que després de la polèmica, més pròpia d’un debat televisiu, els diputats se centrin en fer lleis i en el control del govern ...això sempre que hi hagi govern, és clar.

Comentaris

De hecho la lucha titanica por pisar alfombra es brutal, pero no se acaba ahí. Después de pisar moqueta empieza la lucha por el sillón más cómodo con todos los priveligios que conlleva. Es como el juego de estrategia donde incluso se sacrifican peones, solo con el interés de proteger a la Reina. Pactos en las bóvedas secretas donde máquinan sus juegos de estrategias. Poniendo de antemano sus intereses políticos al bienéctar de los ciudadanos. Apuntándose con el dedo acusador de unos a otros. Póngase de acuerdo y cada uno ceda de su parte o este País se va al garete. De aquellos que necesitamos ya nos han advertido, cuidado con lo que hacéis porque vuestra estabilidad depende de un hilo, vamos por el buen camino. Seguimos así o dinamitamos el País?

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.