Notícies

Postius diu que Ros podria deixar l'alcaldia per anar a Madrid i l'alcalde ho desmenteix

Ua1 Lleida Ràdio

Segons el diputat, Ros podria aprofitar l'arribada de Pedro Sánchez al govern espanyol per buscar un càrrec que li permetés deixar la Paeria

El líder del PDeCAT a la Paeria, Toni Postius, assegura que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, podria no concórrer com a candidat a les eleccions municipals del 2019. Segons el també diputat al Congrés, Ros podria aprofitar l'arribada de Pedro Sánchez al govern espanyol per buscar un càrrec que li permetés deixar la Paeria.

En una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, Postius ha explicat que, segons "li ha arribat", Ros estaria explorant l'opció de fer "un pas al costat a la ciutat de Lleida, aprofitant l'avinentesa". "L'altre dia em comentaven des de Madrid que justament Àngel Ros s'està buscant una sortida perquè veu i preveu que la situació política a la ciutat de Lleida no passa per ell al capdavant de l'Ajuntament", ha assegurat Postius, que apunta que podria fer-ho "aprofitant el canvi de govern a Madrid".

Una afirmació a la qual Ros ha respost a través dels micròfons d'aquesta casa llençant una pregunta a Postius: "Quines són les seves fonts? A mi no m'ho ha preguntat, amb lo qual trobo difícil que algú pugui parlar per mi", ha afirmat. I ha recordat que l'any passat ja va dir que tenia intenció de tornar a presentar-se "si el meu partit m'ho demana i la meva família em deixa". En aquest sentit, assegura que el seu partit "avui per avui almenys, m'ho ha confirmat sempre".

Segons Postius, si finalment Ros no es presentés a les eleccions, el PSC podria perdre suports a la capital del Segrià. És per tot això que augura un "final d'etapa a la ciutat de Lleida, després de 40 anys de mandat socialista". Per contra, Ros considera que l'arribada de Pedro Sánchez al govern pot beneficiar electoralment al PSC, també en les municipals del 2019.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.